Online Tool Center
Innholdet
{{ item.title }}
Hvordan du skaper Barkoder for din lille forretningsInventory uten en ERP
2024-10-18

Mange små forretninger velger en enkel lager og lagersjef ved bruk av Excel. Med tanke på at oppdraget deres vanligvis består av et begrenset antall produktstyper, er denne metoden svært kostbar effektiv og eliminerer behovet for dyre varehandelssystemer.

However, generating product SKUs and barcodes remains essential. Hvordan kan forretninger skape barkoder uten ERP eller andre systemer?

QR-kode for små forretningsInventory.png

Anbefalt oppløsning: Online Barcode Generator

Det er et praktisk alternativ for små forretninger, og noen av dem er frie. Disse verktøyene tillater forretninger som lokalbutikker, hagesenter, loppemarkedstaller for å skape barkoder raskt og lett, uten behov for spesialisert programvare.

Her er en skrivevei for å skape barkoder til fabrikken din:

Trinn 1: Velg en Online Barcode Generator

Begynn med å velge en pålitelig og fri barkode generator som støtter et bredt rekke barkodeksymboler.

Free online barcode generator.png

Trinn 2: Velg Barcode-typen

Beslutt hvilken type barkode du trenger. Vanlige alternativer inkluderer:

● Kode 39: En vanlig barkode type som kan kode brev, tall og symboler. Det er bra for lager fordi det er lett å lese og holde mye informasjon.

● Kode 128: En høytetthetsbarkode som kan kode flere data, inkludert alle karakterene på en standard computer keyboard. It's perfect for tracking things like batch numbers and dates.

● En barkode som kan holde mer data enn kode 39. Det brukes ofte når man må kode lange tegn.

Trinn 3: Innstil preparatomtalen

Legg inn de nødvendige detaljer for produktet ditt. Dette inkluderer vanligvis:

● En unik identifisering for hvert produkt.

● Produksjonsnavn: På grunn av begrenset kodekoderom, er kun abbreviasjoner eller kort versjoner av produktnavn kodet vanligvis.

● Produksjonsdato eller batterinummer: Spesielt viktig for produkter som krever sporing av produksjonsdato eller batch, som mat eller sminke.

Trinn 4: Generer barkoden

Etter at du har innlagt den nødvendige informasjonen, trykk på den generatorknappen. Verktøyet vil skape et barcode-bilde du kan laste ned.

Generer Barcode.png

Trinn 5: trykk barkodene

Nå som du har skapt barkodene, er det på tide å trykke! Du kan bruke en standard printer eller en termal etikett-printer.

Thermal label printers.png

Termale etikettstrykkere er kompakt, versatile og lett å bruke ideell for å skape etiketter på krav, enten det er individuelle produktsbarkoder eller bulkelagermerker som krever bare varmemerker, er de utrolig affordable. Dessuten får du trykke på avtrykket direkte fra smarttelefonen for å få til det ultimate.

Trinn 6: Bruk Barkoder til Produkter

Finn de avtrykte barkodene til produktene. Sørg for at de er plassert i et synlig sted, så de kan lett skannes når de håndterer fabrikken.

Ved å følge disse trinnene, kan små forretninger klare seg effektivt uten å investere i kostbar programvare, mens de sørger for at de har de nødvendige barkoder for effektiv sporing og salg.

Send et spørsmål
Send et spørsmål

Fyll inn navn, e-post og krav

Forretningskonsulent
Etter salgstjeneste
Fyll inn navn, e-post og krav1111