Online Tool Center
Innholdet
{{ item.title }}
Hvorfor bruker ikke Hobby Lobby barkoder? Utforsker deres Manual Inventory System
2024-08-15

Hvorfor bruker ikke Hobby Lobby barkoder? En detaljert undersøkelse

Når man besøker en Hobby Lobby-butikk, merker kunder kanskje noe unikt: manglende barkoder på produkter. I en periode hvor effektiviteten drives av teknologi, virker dette valget motstridig.

Hvorfor bruker ikke Hobby Lobby barkoder?

Hobby Lobby er en privateid amerikansk retailkjede som spesialiserer kunst og handelsutstyr, hjemmedekor og sesongprodukter. Firmaet er også forskjellig for den tradisjonelle måten til forretningsoperasjonene, inkludert dens beslutning om ikke å bruke barkoder, som reflekterer sin forpliktelse til en håndfull og personlig retail erfaring.

I motsetning til de fleste tilbakestående velger Hobby et system som emphaserer manuelle prosesser og en personlig kundeserfaring. Dette avgjørelsen er rotet i firmaets filosofi og operative strategi, og gjør det en forskjellig sak i retailbransjen.

Noen kan krangle om at Hobby Lobby ikke er en barkode-politikk kan senke sjekkprosessen, spesielt under topphandletiden. Firmaet tror imidlertid at fordelene av systemet veier de potensielle nedenunder.

screenshot av Hobby Lobby website.png

Image kilde: Hobby Lobby-nettside

Hobby Lobby, grunnlagt i 1972 av David Green, har alltid emphasert en forretningsmodell som integrerer firmaets kristne verdier med et fokus på kvalitet og kundenes tjeneste. Central to this model is the belief that maintaining a human touch in operations is crucial.

Barkoder, introdusert i 1970-tallet, revolusjonert retail ved å gjøre varer raskt og nøyaktig prosessert ved å undersøke og forbedre fabrikken. Hobby Lobby velger imidlertid ikke å bruke denne teknologien, men foretrekker å stole på en mer arbeidsgivrig prosess.

Hobby Lobby Produkt.png

Image kilde: Hobby Lobby-nettside

Hvordan leder Hobby Inventory uten Barkoder?

Uten barkoder er ikke en liten feat, spesielt for en stor kjede som Hobby Lobby, som opererer over 900 butikker over USA.

I stedet for barkoder bruker Hobby Lobby rekkefølger. Hver sak er tildelt en SKU som ansatte manuelt innførsel under selger.

Dette systemet krever grundig opplæring og oppmerksomhet fra butikkpartnere for å unngå feil og sikre glatte operasjoner.

Hobby Lobby s tilnærming er svært avhengig av menneskenøyaktighet og forsiktighet. ansatte må være godt trent og forsøke å forhindre feil, som feil pris eller mismanagement av aksjenivåer. Mens dette systemet er mer tidsbruk og arbeidsgivrig enn et barkode system, tillater det å undersøke og bry seg om at selskapets verdier.

Denne metoden tillater også fleksibilitet. For eksempel når salg eller avbrudd er påført, kan ansatte justere prisene manuelt ved kontroll, og sørge for at korrekt oppdrag påføres uten å stole på forhåndsprogrammerte barkoder. Denne fleksibiliteten er sett av selskapet som en fordel, da det tillater dem å opprettholde kontroll over alle aspekter av handlingen.

Addressing the Myths about Shopkick Barcode

Det har vært vedvarende rykter som tyder på at Hobby Lobby unngår barkoder på grunn av religiøs tro, spesielt ideen om at barkoder er knyttet til "Beast Mark" som beskrevet i åpenbaringens Bok.

Disse kravene er fullstendig avdekket. Hobby Lobby har klargjort at avgjørelsen er basert på operative preferanser enn noen religiøs lære.

Myten fortsetter sannsynligvis på grunn av selskapets kristne verdier og den uvanlige naturen av avgjørelsen i en teknologisk drivende industri. Men det er viktig å gjenkjenne at unngå barkoder er et forretningsvalg.

Sammenlignet med andre tilbakeholdere som bruker Barkoder

De fleste største retailere, inkludert konkurrenter i kunst og kraftrommet, stoler på barkoder for effektivitet og nøyaktighet. Barkoder hjelper å streamle alt fra sjekk til oppfinnelsespor og til og med bestille aksjer.

I motsetning krever Hobby Lobby s system mer menneskeintervensjon, som kan se både en styrke og en svakhet.

For eksempel, i store lenker som Michaels eller Joann Fabrics, sørger barkoder for raske, nøyaktige transaksjoner og ordentlig oppdagelsesbehandling. Disse systemene reduserer laboratoriekostnadene og forbedrer operative effekt.

Kunsepersonell erfaring og arbeidsgruppe

Det mangler barkoder på Hobby Lobby også påvirker kunderfaringen. Mens noen finner prosessen saktere, setter andre pris på den tradisjonelle måten.

ansatte er mer forlovet i sjekkprosessen, fordi de er ansvarlige for å gå inn manuelt og sikre at transaksjoner er korrekt. This engagement can lead to a more personalized shopping experience, which some customers prefer.

Fra et ansatt perspektiv krever dette systemet høyere treningsnivåer og oppmerksomhet. ansatte må være kjent med produktene og evnen til å håndtere manuelle prosessene involvert.

Mens dette kan øke arbeidskraften, skaper det også en mer dyktig arbeidskraft som nærmest sammenlignes med selskapets verdier.

Hvorfor bruker ikke Hobby Lobby barkoder? Firmaets avgjørelse er dypt rotet i s in forpliktelse til tradisjonelle verdier og en håndholdende tiltak til operasjoner. Selv om dette valget kan virke uforsiktige sammenlignet med moderne retailestandarder, sammenligner det med Hobby Lobby s større filosofi av forsiktige lederskap, personlig ansvar og kunde-tjeneste.

For forretninger eller individer som ønsker å omfavne teknologi i oppfinnelsesbehandling, kan en barkodsgenerator strømme operasjoner og forbedre nøyaktighet.

gratis barkode generator individer.png

Men for Hobby Lobby er avgjørelsen om å operere uten barkoder en pakt med sine forpliktelser til en forretningsmodell som verdsetter tradisjonen over beleilighet.

Send et spørsmål
Send et spørsmål

Fyll inn navn, e-post og krav

Forretningskonsulent
Etter salgstjeneste
Fyll inn navn, e-post og krav1111